• Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud

​Lakering til private

I vort moderne sprøjteanlæg, kan vi udføre en hver form for lakering af f.eks. stole, borde, reoler, skabe, køkkenlåger, døre og meget, meget mere.

Efter en behandling i vores sprøjteafdeling vil dine møbler fremstå med nyt liv. Arkitekt tegnede og klassiske møbler som vi gerne vil behold, er også udsat for slid og ælde og her kan det virkelig betale sig at lade dem for en renovering.

Møbler kan være sig den klassiske Wegner Y- stol, Arne Jacobsens 7´er stol, Montana reoler. Alle klassikere der efter endt renovering, igen kan holde mange år og nu med evt. nye farver og look.

Køkkenet er et af de mest anvendte rum i vore hjem. Derfor er der stort slid på overflader, der over tid bliver ridset og skrammet og dermed kan komme til at se trætte ud, men at også tiden har ændret sig og der er kommet nye modefarver til, nye typer håndtag el. lign.

Et nyt køkken er dyrt, men en renovering af låger, skuffer m.m. kan næsten erstatte et nyt køkken og er langt billigere.

Dørene i vore hjem er også en af de ting der er udsat for skrammer, slag men også nye farver og look.

Ofte er det ikke blot at købe nye døre, da dette ofte medføre at også karme og gerigter skal enten udskiftes og tilpasses. Så selv om en ny dør umiddelbart er billigere, bliver det ofte dyrere såfremt der skal skiftes karm og gerigt. Ved en renovering af døre, ved man at dørene efter endt renovering passer uden ændringer.

Lakering af køkken

MJ-Industrilakering har specialiseret sig i køkkenlakering

I kan finde os her

MJ Industrilakering
Industrivej 9
8740 Brædstrup​

CVR: 42505986
Tlf.: 53 62 04 18
E-mail: info@mj-lakering.dk

Kontakt os idag  I kan finde os her

  MJ Industrilakering
  Industrivej 9
  8740 Brædstrup​

  CVR: 42505986
  Tlf.: 53 62 04 18
  E-mail: info@mj-lakering.dk

  Kontakt os idag